Behandelingen

Behandelingen

Gelnagels
Gelnagels zijn een vorm van kunstnagels. Ze worden gevormd door gel, wat geboetseerd wordt tot een egale laag. Steeds wordt er een dun laagje geboetseerd en uitgehard onder de LED-lamp
In eerste instantie worden de nagels verlengd en in de juiste vorm geveild. Je kan de nagels laten plaatsen met de klassieke french manicure of je kan ze laten plaatsen in een volledige kleur zodat je nagels er 3 à 4 weken perfect blijven uitzien. Daarnaast zijn er nog oneindig veel mogelijkheden in om de nagels te gaan versieren, ook wel nail-art genoemd.
Na 3à4 weken dient er een nabehandeling plaats te vinden. Dit hangt af van hoe snel uw eigen nagels groeien. De gel wordt dan voor 95% weggevijld. Niet helemaal zodat uw eigen nagels zo minimaal beschadigd worden.


Nagelbijters
Nagels bijten is een wereldwijd probleem. zo’n 10-15% bijt op zijn of haar nagels. Het is vaak een oorzaak van schaamte, onzekerheid of de angst om veroordeeld te worden.
Door de kunstnagels te plaatsen worden de natuurlijke nagels beschermd en kunnen ze groeien. Doordat het bijten op kunstnagels anders aanvoelt dan het bijten op de natuurlijke nagels leren veel nagelbijters al snel deze slechte gewoonte af.


Verlengingen
Mooie natuurlijke nagels zijn een visitekaartje voor elke vrouw, maar niet iedereen heeft van nature zulke mooie nagels.
Nagelverlenging ( sjablonen) kan hiervoor een oplossing zijn. Er kan van fantasievol verder gewerkt worden met verschillende tendenties tot één klassevolle french (wit boordje) of een full-color.


Manicure
Bij deze behandeling worden de nagels mooi in model geveild, de nagelriemen krijgen een verzorging. De nagelhuid en nagels worden met nagelolie gemasseerd, daarna worden de handen met handcrème gemasseerd.
Ten slotte kan er nog een nagellak aangebracht worden. Zowel mannen als vrouwen zullen er baat bij vinden.


Gellak ( voorlopig niet verkrijgbaar)
Gellak is de beste uitvinding ooit voor wie houdt van prachtig gelakte nagels! Door gellak zijn je nagels voor 2-3 weken voorzien van prachtig glanzende long lasting nagellak. Ook beschermt gel nagellak je nagels, maakt ze sterker en voorkomt dat ze breken of scheuren.
Een van de beste voordelen is dat de gel nagellak direct droog is na het uitharden onder een LED lamp. Je kan dus direct weer verder met je dagelijkse bezigheden zonder je zorgen te hoeven maken om je nagellak.

Nieuwe set met verlengingen   65€
Nieuwe set op eigen nagels     45€
Bijwerking               40€
Gellak    –€
Verwijderen gel    15€
Manicure         15€